top of page

Gratis PDF:

12 unike tillatelser
- slik at du lettere kan si NEI
når du ønsker det!

12 unike tillatelser (1).png
blurry-nature_web.jpg
_z7a9549.piarothmann.print_srgb.jpg

Det kan bli lettere for deg å si NEI!

Hei, mitt navn er Heidi Kristin Håland. Jeg er her for å hjelper deg som har gått tom for krefter med å få energien tilbake slik at du kan klare å leve det livet som du ønsker.  

 

Jeg er utdannet veileder i kognitiv terapi og familieterapeut. I 25 år har jeg ledet mennesker gjennom endringsprosesser slik at de kan nå målene sine. Jeg er ekspert på å se mønstre som tapper deg for krefter og vet hvordan du kan komme deg ut av de.  I tillegg har jeg selv erfart hvordan det er å gå på en smell fordi jeg ga så alt for mye.

Mitt vendepunkt kom da kroppen ikke klarte mer. Jeg ble tvunget til å stoppe. Jeg hadde nemlig ikke for vane å gi meg og ville få det til. Derfor vet jeg hvor langt du kan presse deg selv og hvor langt inne det kan sitte å ta alt du føler skikkelig på alvor. Jeg har nemlig vært der selv!

Her deler jeg hvordan du kan gi deg selv lov til å si NEI når du ønsker det. Både for at du skal kunne passe godt på kreftene dine og finne den balansen mellom JA og NEI som passer akkurat for deg!

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
bottom of page