top of page

Om meg

Jeg har et dypt ønske om å hjelpe deg som i all din iver gikk på en smell. Jeg fant tilbake til et kraftfulle liv, og jeg vet at du også kan det!

I programmet "LEV DITT KRAFTFULLE LIV fra innsiden og ut" vil du få tre nøkler som alle viser vei til et livsforvandlende samarbeid. Først med deg selv og deretter med de du er glad i.

 

Når du har fått innsikten disse tre nøklene gir, vil du vite hvordan du kan stå støtt i deg selv og livet ditt, slik at du beholder styrken din og overskuddet ditt!​

Jeg har utviklet disse tre nøklene på bakgrunn av min kunnskap innen kognitiv terapi og familieterapi. I tillegg så har jeg brukt dem på meg selv i en årrekke. Nettopp for å komme tilbake til et kraftfullt liv der jeg igjen er i harmoni med meg selv.

 

Det går ikke en dag uten at jeg erfarer gleden og kraften i dem. Kort sagt; jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten!

Nøkkel.png
gold ring.png
_z7a8785.piarothmann.print_srgb.jpg

Kort og godt:

Jeg er mor til tre snart voksne barn og er bosatt i Bergen selv om jeg er Sørlending.

 

Jeg er utdannet kognitiv terapeut og veileder i kognitiv terapi.

 

I tillegg så er jeg familieterapeut, faglig veileder og har utdanning innen motiverende samtale.

 

Ved siden av programmet mitt LEV DEITT KRAFTFULLE LIV har jeg flere årlige oppdrag for Norsk Forening for Kognitiv Terapi og privat praksis ved IPR Bergen.

Min historie

_z7a9549.piarothmann.print_srgb.jpg

Jeg er utdannet veileder i kognitiv terapi og familieterapeut. Dette har gitt meg kunnskap og innsikter som kan endre livet ditt til det langt bedre.

Over mange år hadde jeg omstendigheter i mitt liv som gjorde at jeg måtte ta ekstra mye ansvar. Som oftest var det lite tid og krefter til at jeg kunne gjøre ting som «bare» var for meg. Jeg klarte heller ikke å si ifra om mine behov, eller hva jeg trengte hjelp til. Jeg var redd for å være til bry og ville klare alt selv.

 

For å gjøre en lang historie kort: Det var ingen god idè!

Jeg kommer aldri til å glemme den dagen da jeg bare var en bevegelse fra at kroppen kollapset helt. Først da innså jeg at jeg måtte gi meg.

 

Jeg hadde klart å ta vare på alle andre utenom meg selv…

 

I 25 år har jeg nå arbeidet med mennesker i endringsprosesser. Så langt har ingenting fenget meg mer enn kognitiv terapi. Da jeg gikk helt tom for krefter så begynte jeg også å anvende det på meg selv. Da fikk jeg virkelig erfare kraften i det. Det hjalp meg til nye innsikter som jeg aldri tidligere hadde vært i nærheten av å forstå.

 

Jeg ble i stand til å hjelpe meg selv og de som søkte hjelp hos meg på helt nye måter.

 

Nå brenner jeg for å hjelpe andre som har gått tom for krefter, gått på en smell, blitt utbrent eller møtt den berømte veggen slik at de igjen kan stå støtt i seg selv og i livet sitt. Min kjempesmell var et solid bunnpunkt. Samtidig så ble det mitt vendepunkt og starten til et liv jeg i dag elsker å leve. Derfor vet jeg at du også kan komme deg på beina igjen til det livet du vil ønske å leve!

Jeg vet at du også kan få tilbake energien din!

Image by frank mckenna
received_769492040745286.jpeg

Om meg 1

Jeg er utdannet veileder for kognitive terapeuter og familieterapeut.

Dette har gitt meg kunnskap og innsikter jeg ikke ante fantes.

Jeg vil ikke bytte det mot noe annet!

IMG_20220528_211113 (1).jpg

Om meg 2

Jeg elsker dette stedet!

Ikke rart da røttene mine går helt tilbake til 1550-tallet her.

Det idylliske landstedet mitt ligger like ved Lista på Sørlandet.

Kanskje vi treffes her en dag?

stolzen17 (2).jpg

Om meg 3

Jeg har vært blant de 10 % raskeste kvinnene i bakkeløpet Stoltzen Opp.

Å jobbe mot målene mine gir meg trygghet fordi jeg vet at jeg kan stole på meg selv!

Videoframe_20220607_223029_com.huawei.himovie.overseas.jpg

Om meg 4

Å ta gode avgjørelser i ærlighet mot meg selv er utrolig viktig for meg. Men..., å bestemme meg for hva jeg skal spise på restaurant er jeg skikkelig dårlig til!

Book en uforpliktende samtale
for å finne veien tilbake til
energien din!

bottom of page