top of page

GRATIS VIDEO:

Lev ditt kraftfulle liv
- fra innsiden og ut

Bli kjent med de 3 unike nøklene
som vil hjelpe deg til å få
en
ergien tilbake og leve livet du ønsker deg

Videoen varer i ca. 7 min

Se denne videoen på 7 minutter for å få vite hvordan du kan komme deg ut av de skjulte mønsterne som tapper deg for krefter og hindrer deg fra å ha det slik du vil.

Videoen er spesielt for deg som har: 

  • gått tom for krefter

  • møtt den berømte veggen

  • kjent på utbrenthet

  • gått på en smell

  • kommet i ubalanse med deg selv

blurry-nature_web.jpg
_z7a9549.piarothmann.print_srgb.jpg

Min vei tilbake!

Hei, mitt navn er Heidi Kristin Håland. Jeg er her for å hjelper deg som har gått tom for krefter med å få overskuddet tilbake slik at du kan klare å leve det livet som du ønsker.  

 

Jeg er utdannet veileder i kognitiv terapi og familieterapeut. I 25 år har jeg ledet mennesker gjennom endringsprosesser slik at de kan nå målene sine. Jeg er ekspert på å se mønstre som tapper deg for krefter og vet hvordan du kan komme deg ut av de.

Jeg gikk også tom for krefter fordi jeg gav så alt for mye. Jeg hadde ikke for vane å gi meg og presset meg selv til det ytterste. Helt til kroppen ikke klarte mer. Derfor så vet jeg hvor langt du kan presse deg selv og hvor langt inne det kan sitte å ta alt du føler skikkelig på alvor. Å gå tom for krefter var for meg et solid bunnpunkt og samtidig ble det mitt vendepunkt til et liv jeg i dag elsker å leve.

I dag er jeg så heldig at jeg får være til hjelp for mange som har gått tom for krefter på ulike arenaer. I tillegg så underviser og veileder jeg fagpersoner som holder på å utdanne seg til kognitive terapeuter på oppdrag for Norsk Forening for Kognitiv Terapi.

I denne videoen blir du kjent med 3 unike nøkler som vil hjelpe deg til å få kontroll over situasjonen din slik at du kan finne tilbake til energien og gløden din. Jeg har utviklet disse nøklene på bakgrunn av min fagkunnskap. I tillegg så har jeg brukt dem på meg selv i en årrekke. De har hjulpet meg til bedre helse, mer overskudd og fornyet livsglede.

Kort sagt; jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten!

 

Derfor så VET jeg at du også vil stå stødigere enn noen gang før om du tar dem i bruk!
 

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png

JA! 

Jeg ønsker disse 3 unike nøklene
slik at jeg kan
få energien tilbake og
leve det livet jeg ønsker!


 

Tilbakemeldinger fra noen av kundene mine finner du her:
 

For 3. gang møtte jeg veggen i desember 2022.  

Jeg hadde så vidt hatt hodet over vannet i mange år og gitt på bekostning av meg selv i ekteskapet, på jobb og til familie og venner. Jeg fortsatte i samme spor helt til kroppen sa stopp i form av kraftige smerteanfall. Jeg var helt tom for krefter.  

Jeg skjønte at dette ikke gikk lenger og at jeg måtte gjøre noe for å ta vare på meg selv.  Jeg så introvideoene til “Lev Ditt Kraftfulle Liv” og tårene bare rant. Å delta i programmet til Heidi Kristin ble vendepunktet i livet mitt.  

Fortsettelse følger:

bottom of page