top of page

Velkommen til serien
"Ditt kraftfulle liv"!

 

3-delt videoserie for deg som har gått tom for krefter,
har møtt veggen eller som kjenner på utbrenthet

Denne videoserien er til deg som gav mer enn du hadde å gi slik at du:

  • gikk tom for krefter

  • møtte den berømte veggen

  • ble utbrent

  • gikk på en smell

  • kom i ubalanse med deg selv

Her vil du få 3 kraftfulle nøkler til hvordan du kan:

  • Bruke tankene til å komme i balanse med deg selv slik at du kan ha det skikkelig godt på innsiden.

  • Lage deg nye livsregler slik at du kan leve det kraftfulle livet som du drømmer om.

  • Ta godt vare på deg selv i møte med andre slik at du selvsikkert kan sette grenser for det fine du har å gi og si høyt hva du trenger for å ha det godt.


Hvor fantastisk ville det ikke være
om du fant tilbake
til styrken din og overskuddet ditt ?

 

blurry-nature_web.jpg
_z7a9549.piarothmann.print_srgb.jpg

Min vei tilbake!

Hei, mitt navn er Heidi Kristin Håland. Jeg elsker å hjelper deg som har gått tom for krefter med å få kontroll over situasjonen, slik at du igjen kan stå støtt i deg selv og i livet ditt.  

 

Jeg er utdannet veileder for kognitive terapeuter og familieterapeut. I 24 år har jeg ledet mennesker gjennom endringsprosesser slik at de kan nå målene sine. Jeg er ekspert på å se mønstre som tapper deg for krefter og vedlikeholder ubalanse.

Jeg gikk også tom for krefter fordi jeg gav så alt for mye. Jeg hadde ikke for vane å gi meg og presset meg selv til det ytterste. Helt til kroppen ikke klarte mer. Derfor så vet jeg hvor langt du kan presse deg selv og hvor langt inne det kan sitte å ta alt du føler skikkelig på alvor. Å gå tom for krefter var for meg et solid bunnpunkt og samtidig ble det starten til et liv jeg i dag elsker å leve.

I dag er jeg så heldig at jeg får være til hjelp for mange som har gått tom for krefter på ulike arenaer. I tillegg så underviser og veileder jeg fagpersoner som holder på å utdanne seg til kognitive terapeuter på oppdrag for Norsk Forening for Kognitiv Terapi.

I denne videoserien deler jeg 3 kraftfulle nøkler med deg slik at du også kan finne tilbake til styrken og overskuddet ditt. Jeg har utviklet disse nøklene på bakgrunn av min fagkunnskap. I tillegg så har jeg brukt dem på meg selv i en årrekke. Nettopp for å komme tilbake til et kraftfullt liv der jeg igjen er i harmoni med meg selv.

Det går ikke en dag uten at jeg erfarer gleden og kraften i dem. Kort sagt; jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten! Derfor så vet jeg at du også kan stå støtt midt i livet ditt igjen om du tar dem i bruk.

Kan jeg så kan du!
 

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png

JA! 

Jeg ønsker disse 3 kraftfulle nøklene
slik at jeg kan
stå støtt i meg selv og i livet mitt igjen.


 

Hva

KUNDENE SIER

Jeg er så fornøyd!

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle fått dette til!

Du har hatt min fulle tillit.

Kvinne

bottom of page